Topvrouwen

caroline.jpeg

Caroline Holtgrefe is directeur bij Topvrouwen.nl. "Met Topvrouwen.nl, inmiddels een begrip in Nederland, maken wij board ready vrouwen in Nederland zichtbaar waardoor er steeds meer topvrouwen weten door te stromen naar bestuurskamers. Natuurlijk zijn onze topvrouwen bereid anderen te helpen, daarom hebben wij hen gevraagd jullie sympathieke initiatief om vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen, te ondersteunen."


Initiatiefnemer Marry de Gaay Fortman voorzitter, Topvrouwen.nl zet zich ook in voor arbeidsparticipatie van vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Topvrouwen vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan door middel van certificaten.

Tientallen kandidaten zijn met steun van Topvrouwen.nl aan het werk.

Doel is om honderden banen voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te realiseren.


Marry de Gaay Fortman.png

#initiatiefheld

Marry de Gaay Fortman neemt het initiatief om als topvrouw ook andere vrouwen die iets extra's nodig hebben aan het werk te helpen. Met haar eigen Power Certificaat helpt ze Mab om zich bij Kentalis al werkend te ontwikkelen.

Screenshot 2018-05-03 08.47.13.png

#taalheld

Mab én werkgever Kentalis zijn blij met het Power Certificaat dat een deel van Mab’s reiskosten vergoedt! Mab komt het hele jaar zonder zorgen op haar werk.

Sacdiyo.jpg

#overstapheld

Om te kunnen werken in een fruitverwerkingsbedrijf heeft Sacdiyo – mede dankzij een Power Certificaat – haar proefplaatsing succesvol doorlopen en heeft ze nu een betaalde baan als productie medewerker voor 32 uur in de week.

corinne.jpeg

#powervrouw

Corinne Vigreux: “We zijn blij dat wij met het Power Certificaat een stabiele, veilige en bovenal langdurige werkrelatie kunnen aanbieden, een werkplek waar iemand zichzelf kan en mag zijn! “

Screenshot 2018-05-03 08.47.57.png

#helpheld

Véronique Pauwels is partner bij Bain & Company. “Door doelgericht te investeren, kunnen we met een klein budget iemands kansen aanzienlijk verbeteren. Geen blinde sluis geld maar heel gericht en resultaat voor zowel de “nieuwe” werknemer als de werkgever.“

#helpeenheldvooreenbaan

 

Je bent een topvrouw.
Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook een vrouw aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!