Diversiteit kan alleen inclusief

Door elkaar te helpen, aan te spreken op specifieke kracht en kunde, kunnen we met elkaar verandering brengen. Topvrouwen.nl zet zich, naast vrouwen in de boardroom, ook in voor vrouwen die minder mogelijkheden hebben gehad. Hierbij de oproep van Topvrouwen.nl.

kim.jpg

Beste topvrouwen,

Graag vragen wij middels deze e-mail aandacht voor de samenwerking tussen Topvrouwen.nl en Stichting Everyday Heroes. In 2018 zijn we gestart met het succesvolle project Topvrouwen helpen topvrouwen om vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Vrouwen die vaak door omstandigheden niet de kansen of mogelijkheden hebben gehad om te groeien, te studeren of zich überhaupt verder te ontwikkelen. Eén Power Certificaat kan het verschil al maken en ervoor zorgen dat ook die vrouwen succesvol en gelukkig kunnen worden. Aan onze oproep van vorig jaar om te helpen is massaal gehoor gegeven. Zowel door particulieren maar ook zeker door het bedrijfsleven zoals ABN AMRO, TomTom, De Nederlandsche Bank, Achmea, Houthoff en Aon!

Zo zijn Mab (#taalheld) en Cindy (#kassaheld) aan het werk gegaan met behulp van één certificaat. Een ander mooi voorbeeld is Kim (#knipenscheerheld, foto) die door een certificaat een opleiding kan volgen en haar leven een nieuwe draai geeft. En er zijn nog zo veel meer vrouwen die we kunnen helpen.

Wij vragen jullie om de komende periode ook mee te doen aan project Topvrouwen helpen topvrouwen en hiermee vrouwen aan een baan te helpen. Met de aanschaf van een Power Certificaat (€3.500) maak je dat mogelijk en financier je bijvoorbeeld de reiskosten, begeleiding, een opleiding of iets tastbaars, zoals een elektrische fiets. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar Everyday Heroes; je vindt er honderden voorbeelden met concrete verhalen.

Dank je wel alvast, ook namens al die vrouwen die bouwen aan een eigen toekomst.


Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken.
We horen graag van je!