#ontbijtheld

Ilona is een jonge moeder met een zeer bewogen verleden. Ze heeft een Wajong-uitkering en woont samen met haar dochter en twee katten.

Via Teamwerk Participatiediensten heeft Ilona een passende baan gevonden en kreeg contract bij Holiday Inn Express als ontbijtmedewerkster.

Ilona houdt zich bezig met het verzorgen van het ontbijt, het schoon houden van het restaurant en de spoelkeuken. Tevens mag ze deelnemen aan vergaderingen van alle afdelingen. Ilona vindt dit werk geweldig en wil graag aan het werk blijven.

Alleen momenteel zit Ilona thuis, omdat ze teveel pijn heeft aan haar voeten. Ilona is zeer gemotiveerd, maar om aan de slag te blijven is het noodzakelijk dat Ilona steunzolen en een regio maandkaart krijgt om op haar werk te kunnen komen.

Doordat zij een Wajong-uitkering heeft, kan zij dit helaas niet zelf bekostigen. Dankzij het Power Certificaat van Maaike van Leuken van De Nederlandsche Bank kan dit wel. Ilona kan haar werk nu wel blijven uitvoeren en zichzelf verder ontwikkelen.

ilona.png

Power Certificaat

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
TopvrouwenFleur MackayTeamwerk, DNB