#paplepelheld

Horeca is bij Marylyn met de paplepel ingegoten. Oorspronkelijk komt zij uit Roemenië en haar ouders hadden hier destijds een eigen restaurant. In 1994 is Marylyn naar Nederland verhuisd.


Nu is ze 55 jaar oud en een toegewijde en serieuze werknemer. Sinds jaar en dag heeft zij een passie voor het koken. Doordeweeks werkt Marylyn op een dagbestedingslocatie in de keuken van De Regenboog Groep. Dit gaat zo goed dat het nu tijd is om een volgende stap te zetten. En dankzij de inzet van het Power Certificaat van Gisella van Vollenhoven-Eikelenboom van De Nederlandsche Bank kan dit nu.

In september gaat Marylyn van start bij de Robert Kranenborg Academie in Amsterdam. Hier zal zij gedurende drie maanden van meesterkoks Robert Kranenborg en Mounir Toub de kneepjes van het vak gaan leren. Bij het goed doorlopen stroomt Marylyn, mede dankzij de baangarantie na deze academie, door naar betaald werk. En dat komt mooi uit, want Marylyn is zeker gedreven om zich verder te ontwikkelen!

beeld marylyn.jpeg

Power Certificaat

Begeleiding

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!