Eerste topvrouwen aan het werk!

Wat een succes!

Het project ‘Topvrouwen helpen topvrouwen’ heeft grote betekenis voor talentvolle vrouwen die niet vanzelfsprekend kansen krijgen en hebben op de arbeidsmarkt. Met de plaatsing van Mab gaf Marry de Gaay Fortman van Houthoff vorige maand het startsein.

Het is geweldig om te zien wat voor een resultaten we in één maand tijd hebben geboekt. Hierbij de update:

Naast Sacdiyo heeft het certificaat van Bain & Company samen met het certificaat van Houthoff ook Polina aan haar een droombaan van medisch codeur geholpen.

Door het Power Certificaat van Corinne Vigreux, oprichter van TomTom, is Manon helemaal op haar plek. Bovendien biedt Corinne met Codam de allerslimsten een volledig gefinancierde opleiding tot super programmeur. Met een hoge baangarantie verwachten we hier bèta vrouwen aan te kunnen koppelen.

Er zijn zoveel vrouwen die aan het werk kunnen en willen. Met certificaten van onder andere Bianca Tetteroo van Achmea, Dragi Dimitrijevic van ABN AMRO, Marguerite Soeteman van Aon en Alexandra Schaapveld gaat dat zeker gebeuren.

Ook Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden, gelooft in een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen een plek heeft voor zijn of haar eigen talenten.‘Van de 500 medewerkers hebben ruim 120 medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt. Zolang we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt als bijzonder blijven zien, wordt het nooit normaal. Maar zo bijzonder is het niet. Wij vinden dat alle mensen in onze regio kansen moeten krijgen om ook via werk mee te kunnen doen aan de samenleving.’

Andere succesverhalen vind je op www.everydayheroes.com/topvrouwen. Daar zie je ook meteen hoe je mee kunt doen.

zie ook : www.topvrouwen.nl


Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!