#ambitieuzeheld

Toen Jennifer acht jaar was, heeft ze een hersentumor gekregen. Ze heeft dit gelukkig overleefd, maar ze heeft hier wel gezondheidsklachten aan overgehouden. Jennifer is nu 28 jaar en woont op een locatie van Philadelphia in Heerhugowaard.

Ze is ambitieus en sociaal en heeft een hart voor keukenwerk. Haar passie voor koken is ontstaan door een kookcursus op dagbestedingslocatie de Mediaan. Haar talent bleef niet onopgemerkt bij de koks en dit resulteerde in een vaste plek in de keuken. In augustus 2017 ging de Mediaan over op dagbestedingslocatie de Keuken met Karakter. Hier is Jennifer momenteel de helpende hand en kookt zij met plezier.

Door haar ambities om in de toekomst een betaalde baan in de keuken te bemachtigen en zich verder ontwikkelen, maar vooral door het Power Certificaat van Willemieke van Gorkum van De Nederlandsche Bank, kan Jennifer in september deelnemen aan de Robert Kranenborg Academie. Jennifer is dolblij en daarnaast kan zij natuurlijk niet wachten om les te krijgen van haar grote voorbeeld Robert Kranenborg.

beeld Jennifer.JPG

Power Certificaat

Begeleiding

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!