#verwachtingsheld

Yassmine weet na de Praktijkschool één ding heel zeker; ze wil een diploma halen en met kinderen in het onderwijs werken. Vanuit Stichting Gezel kan ze het leer-werktraject gaan volgen en dit is voor haar de ideale route. Dit zijn trajecten voor jonge mensen, voornamelijk jonge vrouwen met leerproblemen (en een afstand tot de arbeidsmarkt). Omdat Yassmine een beperking heeft moest ze leren dat het echt mogelijk is, ook voor haar, om een leuke baan te kunnen krijgen. Daarnaast heeft moordende verwachtingen en daar moet ze mee leren om gaan. Hier wordt hard aan gewerkt.

Dankzij Stichting Gezel stuitte ze op dit leer-werktraject en kan ze in de groepen 1/2 aan de slag als zorg-assistent en een tweejarige opleiding MBO2 volgen, die leidt tot het diploma Helpende Zorg en Welzijn. Dit sluit helemaal aan bij de wensen van Yassmine.

Dankzij het project ‘Topvrouwen helpen topvrouwen’ en de Power Certificaten van Marja Ruigrok en van Marguerite Soeteman van Aon kan Yassmine starten met haar onderwijscarrière. Hiermee komen de eerste verwachtingen uit en mag ze gelijk al werken met kinderen. En dat is haar grote wens.

 

Deze plaatsing is mede mogelijk gemaakt door het project ‘Topvrouwen’
Topvrouwen vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan door middel van certificaten. Met als doel om honderden banen voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te realiseren.

Topvrouwen Marja Ruigrok en Marguerite Soeteman van Aon hebben met het door hun aangeschafte certificaat Yassmine aan een baan geholpen.

Als je meer wilt weten over het project ‘Topvrouwen helpen Topvrouwen’, klik dan hier.

20190606_134148+%282%29.jpg

Power Certificaat

Aon_Logo_Red_Tagline_RGB.PNG
logo+marja+ruigrok.jpg

Begeleider

Logo_stichting_gezel.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!