Reportage project ‘Topvrouwen’

beeld manon.png

Het project ‘Topvrouwen helpen topvrouwen’ staat voortdurend in het nieuws. Everyday Heroes wordt onder andere gefinancierd door Instituut Gak. Zij willen graag extra aandacht voor mooie projecten waaronder het project ‘Topvrouwen helpen topvrouwen’.

Fotograaf Lars van den Brink is daarom met ons mee geweest om een reportage te maken.

Bij NoraWerkt in Breda is hiervoor een portret gemaakt van Manon. Door het Power Certificaat van Corinne Vigreux was het mogelijk voor Manon om aan het werk te gaan. Met de bijdrage van Corinne heeft zij extra begeleiding gekregen en is ze hier helemaal op haar plek. Dat was ook te zien aan de manier waarop ze ons rondgeleid heeft. Inmiddels heeft Manon zich ontwikkeld dat ze voor alle hand- en spandiensten wordt ingezet. Manon krijgt ook alle ruimte om haarzelf te ontwikkelen en te ontplooien. En dat straalt ze uit!

image001 (5).jpg

De visie van Norawerkt is om een inclusieve arbeidsmarkt met oog voor de mensen met een beperking te creëren. Ze zijn een sociale werkgever die werkplekken creëert voor iedereen met een verstandelijke beperking die kunnen en willen werken in een beschutte veilige omgeving.

Zoals Manon zijn er veel succesverhalen. Deze vind je www.everydayheroes.com/topvrouwen. En er zijn zoveel vrouwen die met een beetje steun aan het werk kunnen. Help je ook mee?


Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken.
We horen graag van je!