#hulpzameheld

Linda is een vriendelijke en behulpzame dame die graag met mensen wil werken. Het leek haar leuk om in de catering te werken zodat ze lekkere gerechten kan bereiden. De jobcoach heeft haar vervolgens geholpen om een geschikte baan te vinden in de catering. Linda is onlangs gestart met de proefplaatsing in het bedrijfsrestaurant van een groot cateringbedrijf.

Zij heeft het enorm naar haar zin en kan het goed vinden met haar collega’s. Ook zijn de collega’s erg tevreden over haar inzet. Jammer genoeg was er een verschil van inzicht met de uitkeringsinstantie over de passendheid van de functie. Om die reden zou Linda niet in aanmerking komen voor een jobcoach op de werkplek. In overleg met Linda, werkgever en jobcoach bleek deze baan wel degelijk passend. Er is vervolgens alles aan gedaan om de baan te kunnen behouden.

Door het Power Certificaat van Alexandra Schaapveld kan Linda blijven werken op de huidige werkplek en krijgt zij daarbij de nodige ondersteuning van de jobcoach. Dat alles levert Linda nu een mooie arbeidsovereenkomst op!

 

linda.jpg

Power Certificaat

180524_mevrouw_Schaapveld.png

Begeleiding

philadelphia-.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!