#opgeluchteheld

Mina weet één ding zeker: werken in de keuken en sowieso in de horeca past bij haar. Mina is 33 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. Momenteel woont zij zelfstandig. Wel krijgt Mina via Cordaan ambulante ondersteuning, die haar helpt met de administratie en haar financiën.
Mina is een gezellige en leergierige vrouw. Nadat zij op verschillende plekken werkzaam is geweest, wist ze zeker dat ze in de horeca verder wilde. Omdat zij nog zo weinig werkervaring heeft, vindt ze het wel super spannend om te beginnen met de Robert Kranenborg Academie. Daarom is ze blij dat er ook een jobcoach aanwezig is die haar, naast de meesterkoks, kan ondersteunen bij de vragen die ze heeft.

Mina is blij en opgelucht dat ze dankzij het Power Certificaat van Petra Hielkema van De Nederlandsche Bank mag deelnemen aan de academie. Ze heeft zelfs dezelfde dag nog een fiets gekocht, zodat ze op tijd kan komen. De wens van Mina is om betaald werk te doen in de keuken of als gastvrouw in een ontbijtzaal van een luxe hotel.

IMG_0095.jpeg

Power Certificaat

Begeleiding

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!