#no-nonsensheld

Jeanney heeft de praktijkschool afgerond en voelde al snel de behoefte om “iets met kinderen” te gaan doen in haar latere carrière. Ze werkt graag met haar handen en weet van aanpakken. Helaas zijn er een aantal barrières die haar in de weg staan en een aangepaste leer- en werkomgeving vergroot haar mogelijkheden om een MBO-2 diploma te behalen.

Ze is een sprankelende jongedame met een no-nonsens mentaliteit. Jeanney maakt goed en gemakkelijk contact en is zeer dienstbaar. Dit laatste beschouwt ze als een belangrijke valkuil. Grenzen aangeven vormt een belangrijk aandachtspunt, want soms lijkt ze overvraagd te worden door de mantelzorg activiteiten thuis. Deze zorg in combinatie met werken en leren valt haar daarom soms zwaar, maar ze blijft een doorzetter. Ze houdt graag rekening met anderen, maar vindt het ook belangrijk dat anderen rekening met haar houden. Hoewel ze een warm en gevoelige dame is, is dit ook één van de redenen waarom toegang krijgen tot de arbeidsmarkt niet zo gemakkelijk bleek te zijn.

In dienst bij de Stichting Gezel kan ze in de functie van ‘zorg-assistent in de klas’ werken in de onderbouw groepen van een basisschool in de buurt. Haar jobcoach ondersteunt haar bij de ontwikkeling van haar inzet en inzetbaarheid. Ruimte creëren om te kunnen leren op haar eigen manier, is wat voorop staat.

Dankzij het Power Certificaat van ABN AMRO is het haar mogelijk gemaakt deze BBL-opleiding te kunnen volgen. Ze maakt deel uit van het team van de basisschool en geniet en groeit door de collega’s uitgesproken waardering. Jeanney ziet na het afsluiten van deze BBL-opleiding een mooie toekomst voor zich.

 

Deze plaatsing is mede mogelijk gemaakt door het project ‘Topvrouwen’
Topvrouwen vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan door middel van certificaten. Met als doel om honderden banen voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te realiseren.

Eén van die topvrouwen is Dragi Dimitrijevic, Managing Director Financing Solutions & Transaction Banking Sales - ABN AMRO bank N.V., die met het door haar aangeschafte certificaat Jeanney aan een baan hielp.

Als je meer wilt weten over het project ‘Topvrouwen helpen Topvrouwen’, klik dan hier.

Snapchat-2071877462.jpg

Power Certificaat

ABN AMRO.png

Begeleider

Logo_stichting_gezel.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!