#uitsmijterheld

Bobbie heeft een mooie baan gevonden bij Sodexo, maar door enorme pijn aan haar voeten is de kans dat het vroeg of laat te veel wordt erg groot. Steunzolen en veiligheidsschoenen zijn de oplossing, maar helaas kan zij deze zelf niet bekostigen.

Via Teamwerk Participatiediensten heeft ze een baan met een contract bij Sodexo gevonden in Den Haag en daar werkt ze 25 uur per week als cateringmedewerker. Ze houdt zich hier bezig met het verzorgen en klaarmaken van de lunch, ze bereidt uitsmijters en frituurt de warme snacks. Daarnaast maakt ze het restaurant en de keuken schoon.

Bobbie vindt haar baan fantastisch. Iedere dag vertelt ze haar ouders en zusje thuis over haar belevenissen en zelfs het hardlopen en lezen worden er leuker van. Ze wil dit dan ook dolgraag blijven doen. Dankzij het Power Certificaat van Marguerite Soeteman-Reijnen van Aon kan Bobbie nu wel veiligheidsschoenen en steunzolen aanschaffen en hierdoor kan ze pijnloos voor de heerlijke lunches blijven zorgen.

En misschien nog wel belangrijker: Bobbie kan zichzelf verder ontwikkelen en hopelijk nog veel meer uit haar carrière in de horeca halen! Bij Sodexo hopen ze in elk geval nog lang van haar te mogen genieten!

beeld bobbie IMG_20180822_130018.jpg

Power Certificaat

AON.png

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!