#echtechefheld

Molly werd op jonge leeftijd tegen haar wil uitgehuwelijkt. Ze vluchtte weg van haar man en viel in handen van de verkeerde mensen. Ze werd verhandeld naar Europa en Nederland en gedwongen te werken in de seksindustrie. Ze kwam uiteindelijk terecht in een opvanghuis en begon met het culinaire trainingsprogramma van Not For Sale.

Molly houdt ontzettend van koken én van leren. De kans om veel te leren heeft ze echter nooit gehad. Ze is jong van school gehaald. Deze kans om een opleiding te volgen greep ze dan ook met beide handen aan! Na het behalen van meerdere horecacertificaten vond ze een baan als afwasser. Molly bleek zoveel talent te hebben dat ze zich binnen korte tijd opwerkte tot assistent-kok.

Binnenkort krijgt ze een nieuw contract, met een vast aantal uren en een loonsverhoging passend bij haar nieuwe positie. Tot deze positie behoren meer geavanceerde kookvaardigheden, maar ook leidinggevende en planningsgerichte taken. Op eigen kracht heeft ze deze promotie weten te bewerkstelligen.

Om Molly nog verder door te laten groeien zou Not For Sale haar een training willen aanbieden om haar op te leiden tot ‘Demi Chef de Partie’. De training varieert van het plannen van de mise en place in de keuken en het aansturen van andere chefs. Ook Molly de voorraad te beheren en bestellingen te controleren.

Dankzij het Power Certificaat van Alexandra Schaapveld kan Molly deze training kan gaan volgen. Zelf hoopt ze op termijn door te groeien naar een rol als echte chef. En wie weet is zij het straks die vrouwen met een vergelijkbare geschiedenis traint!

 

 

Molly (2).JPG

Power Certificaat

180524_mevrouw_Schaapveld.png

Begeleiding

logo not for sale.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!