#beautyennailheld

Nu haar kinderen naar school zijn, wil Seleske haar moeilijke verleden achter zich laten en haar leven oppakken als Beauty en Nails styliste.

Seleske Meere is een alleenstaande moeder van twee dochters met een Wajong-uitkering. Ze is jong moeder geworden en heeft haar meisjes altijd alleen opgevoed. Hierdoor is ze niet in staat geweest om haar opleiding af te ronden of om te werken.
Seleske heeft altijd al een droom gehad om nagel-styliste te worden, misschien zelfs wel een eigen studio te beginnen. Nu heeft haar jobcoach een opleiding bij City-Nails voor haar gevonden in Den Haag. Dit is vlakbij haar woonplaats en is qua tijden ook makkelijk te combineren met haar meiden thuis.

Seleske kan hier worden opgeleid tot allround nagel-styliste en ze zal tijdens deze opleiding minimaal voor twee dagen per week kunnen beginnen. Seleske heeft voorheen al een certificaat tot nagelstylist behaald, maar de technieken zijn enorm veranderd (hars- en gelnagels). Nu met deze masteropleiding zou Seleske uiteindelijk bij City-Nails zelf aan de slag kunnen.

Dankzij het Power Certificaat van Bianca Tetteroo van Achmea, dat tot stand is gekomen vanuit het project “Topvrouwen helpen topvrouwen”, is het voor Seleske mogelijk gemaakt dat ze daadwerkelijk aan de slag kan. Ze is Achmea enorm dankbaar. Nu kan ze haar droom uit laten komen en alleen nog maar gaan denken aan een mooie, gelukkige toekomst voor haarzelf en haar meisjes.

Daar gaat ze zich volledig voor inzetten!

Foto (5).jpg

Power Certificaat

Achmea_digitale_logo.jpg

Begeleiding

rzijn_logo.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!