Topvrouwen voor topvrouwen

Elke maand verschijnt er een update over het project Topvrouwen helpen Topvrouwen van Everyday Heroes in de nieuwsbrief van Stichting Topvrouwen. Hierbij de update van deze maand.

IMG_4948.jpg

Everyday Heroes: help een vrouw aan werk
In onze vorige nieuwsbrieven berichtten wij er uitgebreid over: Stichting Topvrouwen zet met Everyday Heroes, een project op waarmee vrouwen die aan de zijlijn staan wél aan het werk kunnen komen, onder het motto ‘topvrouwen helpen topvrouwen’. Door het sponsoren van een certificaat help je een vrouw met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Met jouw Power Certificaat worden mogelijkheden gecreëerd en beperkingen uit de weg genomen. Denk aan werkplekaanpassingen, reiskosten of een cursus of training. Afgelopen periode meldden zich weer meerdere topvrouwen aan. Er zijn binnen De Nederlandsche Bank vier certificaten verkocht en zo hielp Alexandra Schaapveld Linda aan een proefplaatsing in het bedrijfsrestaurant van een groot catering bedrijf. Lees het succesverhaal van Linda. Echt geweldig!
 

Ook mee doen?
Kijk op everydayheroes.com of klik door naar de Topvrouwenpagina.

Meer weten over de samenwerking tussen Stichting Topvrouwen en Everyday Heroes? Klik dan hier.

 


Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken.
We horen graag van je!