Een simpel, maar groot gebaar

Onze #uitsmijterheld Bobbie is geïnterviewd en in het zonnetje gezet door het vakblad ‘Sprank’. In het stuk worden alle betrokkenen in kaart gebracht die deze fijne werkplek voor haar gerealiseerd hebben. Bobbie kreeg steeds vaker last kreeg van haar knieën en bleek ongelijke benen bleek te hebben. Volgens de dokter had ze veiligheidsschoenen nodig om door te kunnen blijven werken. En dankzij het Power Certificaat van Marguerite Soeteman-Reijnen van Aon kon ze deze schoenen nu wel aanschaffen. Marguerite Soeteman-Reijnen: ”Veel mensen beseffen niet dat een voor jou zo simpel gebaar zo’n grote impact kan hebben. Je maakt daarmee het verschil of iemand wel of niet kan werken en haar dromen kan waarmaken.”

Sprank magazine ‘het vakblad voor het sociale domein’ is eind februari 2019 uitgekomen.

Sprank magazine ‘het vakblad voor het sociale domein’ is eind februari 2019 uitgekomen.


Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand zoals Bobbie direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op “help een held” te klikken. Of bekijk meer nieuws.
We horen graag van je!