#kassaheld

Stel: je krijgt de kans om meer te gaan werken, maar je voeten werken niet mee. In die situatie bevond Cindy zich. Een inkomen op bijstandsniveau maakt dat een simpele behoefte aan orthopedisch schoeisel het haar onmogelijk maakt om verder te groeien in haar baan.

Met een tijdelijk contract van 20 uur werkt Cindy bij de Albert Heijn in Berkel en Rodenrijs. Het is een kleine buurtvestiging, die elke dag opnieuw haar bestaansrecht moet bewijzen binnen het Ahold concern. Van de medewerk(st)ers wordt dus een super klantvriendelijke benadering gewenst, zodat bestaande klanten blijven terugkomen. Cindy doet hier kassa-werk en haar inzet en klantvriendelijke benadering zijn top. Het management heeft de intentie het tijdelijke dienstverband opnieuw te verlengen. Goed nieuws dus!

Cindy vindt haar werk geweldig en zou zelfs meer uren willen werken, bijvoorbeeld in een andere winkel. Al was het maar om minder afhankelijk te zijn van haar bijstandsuitkering en de regelgeving die daarmee samenhangt. Er is alleen één probleem. Vanwege een afwijking aan haar voeten krijgt ze last van langdurig staan en lopen.  

Orthopedisch schoeisel zou uitkomst bieden. Maar hoe betaal je het bijbehorende eigen risico met een inkomen op bijstandsniveau. Om Cindy toch vooruit te kunnen helpen worden haar orthopedische schoenen vergoedt door het Power Certificaat van Marry de Gaay Fortman van Houthoff. En dat maakt Cindy een gelukkig mens.

 

 

cindy.jpg

Power Certificaat

Houthoff.png

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!