TopJob voor twee

IMAG0919+(1).jpg

Everyday Heroes werkt met headhunters, detacheringbureau’s en werving & selectiebureau’s. Zij slaan de handen ineen en weten als geen ander hoe inspirerend het is om de perfecte baan te vinden voor een kandidaat. Ze weten ook hoe belangrijk diversiteit is en dat er een groep mensen is dat lastiger zelf werk kan vinden.

Om ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer mogelijkheden te bieden en onverminderd te werken aan een gezonde arbeidsmarkt start de branche het Everyday Heroes project: 'TopJob voor twee'.


Omschrijving: Voor elke te plaatsen senior-positie vragen we of onze klanten ook een Power Certificaat financieren. Zo zorgen we ervoor dat er per baan, elders een baan voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt gerealiseerd kan worden.

Doelstelling: We streven ernaar om samen met de branche het komende jaar honderden kandidaten aan het werk te helpen!

Initiatiefnemer: 'TopJob voor twee' begon met een plaatsing voor Xerox. Diversiteit en inclusie zijn een essentieel onderdeel van de Xerox-cultuur.  Lees hier meer over Xerox & diversity.

 

Deze mensen zijn al aan het werk!


Xerox, Hanneke de Heus

Xerox, Hanneke de Heus

#xeroxheld

Een baan hebben is meer dan werken. Je op je plek voelen, je kunnen ontwikkelen en het gevoel dat je bijdraagt aan een gezamenlijk doel. Dat geeft zelfvertrouwen en het vermogen om te groeien. We weten hoe belangrijk dat is. Daarom werken wij graag samen met Everyday Heroes en helpen wij graag mensen aan een mooie baan.

ACES, Sabine de Jong

ACES, Sabine de Jong

#everydayheroesheld

ACES International vult functies in op Senior Management niveau en vindt het belangrijk mens en organisatie te laten meebewegen in een veranderende arbeidsmarkt. We vinden dat iederéén die dat graag wil, moet kunnen werken.


IMG-20170724-WA0001.jpg

#zorgheld

Danielle ging aan de slag als facilitair medewerker bj Sparta. Dankzij het Power Certificaat van Xerox en de persoonlijke begeleiding vanuit Sparta laat Daniëlle iedere dag meer van haar kwaliteiten zien en groeit ze meer en meer in haar rol!

 

 

IMAG0919+(1).jpg

#horecakanjerbrian

Door een Power Certificaat van Xerox heeft Brian een busabonnement gekregen om naar zijn werk te kunnen. Brian werkt in de keuken van Restaurant Boshuis. Zo krijgt hij de kans om zich te ontwikkelen. Brian voelt zich heel prettig tussen zijn collega’s.  

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!