Brug naar Werk

Jobcoaches Work-Sjop/ trainers Brug naar Werk

Jobcoaches Work-Sjop/ trainers Brug naar Werk

Brug naar Werk is een erkende training voor jongeren die graag meer willen leren over vaardigheden, competenties, omgangsvormen en andere belangrijke zaken die te maken hebben met werk.

Verschillende bedrijven hebben met hun Power Certificaten ervoor gezorgd dat de kandidaten deel kunnen nemen aan deze training.

Ze krijgen lessen in sociale vaardigheden, arbeidshouding en sterkte en zwakke eigenschappen in relatie tot werk. Met deze training willen de jobcoaches van Work-Sjop met de jongeren bespreekbaar maken wat ‘normaal’ is binnen het werk en hoe zij hier tegenaan kijken. Op deze manier worden de jongeren goed voorbereid op een baan. Ze krijgen de kans zich te ontwikkelen of hun vaardigheden/competenties te versterken om sterker in hun schoenen te staan.

Het uiteindelijke doel is een contractverbetering, een vast contract of zicht op een vast contract.


Certficaathouders

 

Begeleiding

Jill Wijnen; jobcoach Brug naar Werk

Jill Wijnen; jobcoach Brug naar Werk

“Ik vind het heel belangrijk dat de jongeren die wij begeleiden aan het werk kunnen gaan. Vaak zie je dat de jongeren erg gemotiveerd zijn, maar niet goed weten waar en hoe te beginnen. Daarbij zijn bepaalde vaardigheden niet aangeleerd of bijgebleven vanuit school. Door te gaan werken telt iemand (weer) mee in de maatschappij, haalt diegene voldoening uit het werk en krijgt vaak meer zelfvertrouwen. In mijn ogen is dit ontzettend belangrijk!“ 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk.

We horen graag van je!