#groenetechheld

Van nog grotere waarde zijn voor zijn werkgever, daar is het Tijs om te doen. En dat is hij! Zelfs van zo’n grote waarde, dat hij nu zijn vervolgopleiding niveau 3/4; vakexpert en groene technologie, mag gaan volgen.

Tijs is een slimme vent en werkt als oogstmedewerker binnen een mooie boomkwekerij. Hij heeft het naar zijn zin. Zowel Tijs als zijn werkgever willen graag dat hij zijn beroepsvaardigheden uitbreidt, zodat hij daardoor van nog grotere meerwaarde kan worden voor het bedrijf.

Met het Power Certificaat van Afa Dispensing werd het voor Tijs vorig jaar al mogelijk gemaakt een BBL opleiding Boomteelt te volgen. Tijdens deze opleiding heeft Tijs geleerd over bemesting en bodemgebruik en hierdoor weet hij nu wat de planten nodig hebben om goed te groeien. Daarnaast is hij meer te weten gekomen over de afzet en handel van planten. Tevens leerde hij zichzelf meer te presenteren en heeft hij nieuwe contacten opgedaan.

Het eerste jaar van de opleiding heeft Tijs succesvol afgerond en nu mag hij beginnen met de vervolgopleiding. Alweer een unieke kans voor Tijs om zich verder te ontwikkelen en tevens is het belangrijk voor zijn toekomst. Het mooie is dat dit alles wederom mogelijk gemaakt kan worden door Afa Dispensing. Tijs is hen mega dankbaar dat ze hem nogmaals willen steunen.

Foto Tijs.jpg

Power Certificaat

AFA Dispensing.png

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!