#luckyheld

Mike: het lot uit de loterij!

Binnen no-time uitgroeien tot onmisbare kracht, aanspreekpunt en lovende reacties van directie tot de werkvloer. Mike kreeg het voor elkaar en met de ondersteuning van het Power Certificaat van PCI Nederland kan hij zich nog verder gaan ontwikkelen.

”Als een kans zich voordoet moet je hem grijpen. Mike is hier een perfect voorbeeld van. Zeker geen lieverdje geweest in zijn jeugd, maar dit nu achter zich gelaten en zich in zeer korte tijd onmisbaar gemaakt voor zijn werkgever.

Na een paar weken is hij uitgegroeid tot hét aanspreekpunt van de horecamanager van Telstar. Een lot uit de loterij noemen ze hem op de club, ‘doe me er daar nog maar 10 van’ zegt de directeur Pieter. Het zetten of ruimen van zalen voor de zalenverhuur in het stadion is zijn voornaamste taak. Maar dat is nog niet genoeg voor hem, inmiddels volgt hij elke dinsdag ook een opleiding op niveau 4 voor facilitair manager bij ROC in Amsterdam.

Mike heeft namelijk een doel, een mooie baan als facilitair manager bij een grote organisatie in combinatie met de zorg voor zijn zoontje. Elke ochtend op de brommer van Haarlem naar Velsen. Intrinsiek gemotiveerd heet dat!”

Mike.jpg

Power Certificaat

Marja Ruigrok.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!