#duitselesheld

Kamil is 20 jaar en werkt nu al een tijd binnen een Duits logistiek bedrijf. Hij vindt het leuk om hier te werken en krijgt steeds meer contact en vertrouwen van collega’s. Kamil leert ontzettend veel sociale vaardigheden, die op school niet allemaal getraind kunnen worden en hij is van een verlegen jongen naar een meer open jongeman gegroeid.

Daarnaast is het belangrijk voor Kamil om te werken zodat hij zelfstandig wordt, zijn eigen loon verdient, zinvol bezig is in de maatschappij en onder de mensen komt. Zijn persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, hij leert om te gaan met een werkgever en hij heeft een gestructureerd weekschema.

Omdat binnen het bedrijf veel Duitse collega’s werken, is het voor Kamil soms lastig om instructies te kunnen begrijpen of om iets te vragen. Nu heeft de jobcoach van Kamil gezocht naar een Duits docent om hem de taal te leren, zodat hij zich zekerder kan voelen, makkelijker kan communiceren en dus aan het werk kan blijven. Door het Power Certificaat van Zuyderland en Afa Dispensing kan Kamil na de vakantie met deze docente aan de slag.

Kamil: ‘Ik vind het leuk om Duitse lessen te krijgen, ik hoop door de lessen beter met mijn collega’s te kunnen praten.’

Naamloos.png

Power Certificaat

zuyderland logo.jpg
afa-dispensing.png

Begeleiding

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!