#vollekrachtheld

Op z'n Macy's met volle kracht vooruit

Tomeloze energie heeft soms wat sturing nodig. Dat is ook het geval bij Macy. Iets ‘op z’n Macy’s‘ doen is inmiddels dan ook een niet meer weg te denken begrip bij Telstar. De broodnodige sturing wordt mogelijk gemaakt met de certificaten van de Dhr. Redeker en PCI Nederland.

”Macy is een brok energie. Met een onmiskenbaar Leids accent zet deze 22-jarige zich altijd voor de volle honderd procent in. Niet te veel praten maar gewoon doen. Op zijn Macy’s, heet dat. Ze is daarom helemaal op haar plaats bij Telstar. Speciaal voor deze baan is ze gaan inwonen bij haar vriendin in Haarlem.

Omdat ze de praktijkschool niet heeft afgemaakt is het lastig voor haar om een leuke baan te vinden. Een leuke baan zoals die bij Telstar! Extra coaching op de werkvloer is wel van belang, omdat Macy snel is afgeleid. Ze wil simpelweg graag van tevoren weten wat er moet gebeuren.

Macy werkt nu veel samen met Mike in het zetten en schoonmaken van de zalen. Bij ROC Haarlem heeft ze zich ingeschreven en is ze aangenomen voor een BBL-traject als assistent-bouw. Hier zal ze begin 2018 hopelijk mee beginnen!”

Gitte.jpg

Power Certificaat

PCI.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!