#boerinheld

Dirkje maakt werk van haar passie: dieren!

Dirkje heeft een passie voor dieren en heeft een MBO 2 opleiding dierverzorging afgerond. Door haar autisme heeft ze een Wajong indicatie. Thuiszitten is echter niet wat ze wil!

"Na de training ‘Social Media en hoe kom ik aan een baan’ gevolgd te hebben bij Werken.FM, bedacht Dirkje al snel dat boeren doorgaans niet zoveel op het internet zitten. Het leek haar verstandiger om een advertentie te plaatsen in een vakblad.

Met resultaat: Pronk Twee BV leest deze bladen en men wilde graag kennis maken met Dirkje!

Dirkje reist 4 dagen in de week op en neer van Culemborg naar Naarden. De hoge bijkomende reiskosten vormden daarbij een probleem.

Na een proefplaatsing van een half jaar is ze, met behulp van Jobcoaches.nu, in aanmerking gekomen voor een Power Certificaat, aangeboden door DellEMC. Mede hierdoor heeft ze een jaarcontract gekregen bij Pronk Twee BV en kan ze datgene doen wat ze het allerliefst doet: op een boerderij werken en dieren verzorgen.”

dirkje.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

sivar.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!