#zorgheld

Spartastadion in goede handen

Onderhoud en andere facilitaire werkzaamheden zijn aan de orde van de dag bij een voetbalclub. Daniëlle houdt zich er vanaf nu dagelijks mee bezig. Bij Sparta krijgt ze, onder goede en persoonlijke begeleiding, de kans zich verder te ontwikkelen en de draad weer op te pakken na een periode zonder baan.

  ”Daniëlle is een enthousiaste dame die van aanpakken weet. Na een periode zonder werk gaat ze nu met volle motivatie hard aan de slag. Ze heeft dan ook een contract binnengesleept bij Sparta Rotterdam. Een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen!

Sparta_Rotterdam-logo-A9AD685AAD-seeklogo.com.png

Ze gaat aan de slag als facilitair medewerker en werkt mee aan het onderhoud van het stadion. Van het letterlijk ‘schoonblazen’ van de tribunes na thuiswedstrijden tot en met werkzaamheden om het stadion er spik en span uit te laten zien! Tegelijkertijd krijgt ze bij Sparta de kans om te werken aan haar persoonlijke doelen.

Dankzij het Power Certificaat van Xerox en de persoonlijke begeleiding vanuit Sparta laat Daniëlle iedere dag meer van haar kwaliteiten zien en groeit ze meer en meer in haar rol!”

jeremy.jpg

Power Certificaat

xerox.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!