Not for Sale

IDC_5564.jpg

Not for Sale Nederland geeft slachtoffers van mensenhandel een nieuw perspectief op de toekomst. In haar sociale ondernemingen worden leerwerktrajecten aangeboden die de afstand tot de arbeidsmarkt en de samenleving verkleinen.


Marry de Gaay Fortman.png

#geluksheld

'De emotie die volgens mij past bij de uitgifte van Power Certificaten is blijdschap. De certificaten bieden perspectief: mensen krijgen een baan vanuit een weinig kansrijke positie. Dat contract of die baan, maakt ze blij. Het geeft nieuwe energie. Brengt geluk. Biedt hoop.'
Toos Heemskerk-Schep - Directeur Not For Sale.

Screenshot 2018-05-03 08.47.13.png

#cateringheld

Dankzij het Power Certificaat van Fred Foundation krijgt Stefana de extra ondersteuning die ze gezien haar moeilijke verleden nodig heeft. Ze krijgt coaching om dit geen invloed op haar werk te laten hebben. Ook heeft ze dankzij het certificaat een goede, veilige fiets met kinderzitje kunnen aanschaffen waardoor ze haar kind snel naar school kan brengen en elke ochtend op tijd op haar werk kan verschijnen. Die gegeven kans heeft ze met beide handen aangegrepen en laat ze niet meer gaan!

Sacdiyo.jpg

#selfmadeheld

Door het Power Certificaat van Marja Ruigrok ziet Jia’s leven er nu heel anders uit als voorheen, toen ze 20 jaar werd uitgebuit als huishoudster: ze verdient sinds kort haar eigen inkomen als keukenhulp in een sociale onderneming in Amsterdam. Ze is een zonnestraaltje in de keuken: altijd vrolijk en energiek en is ook nog een zo snel als een speer.

marjaruigrok.jpg

#verbindende held

Dit is Marja Ruigrok (marjaruigrok.nl). Connector, ambassadeur bij de Stichting Everyday Heroes én gever waardoor iemand met afstand tot de arbeidsmarkt, een gedroomde baan heeft gekregen. Marja's wens voor de toekomst: 'Dat het een zwaan-kleef-aan-effect krijgt. Zodat mensen elkaar inspireren en activeren om óók een Power Certificaat af te nemen. Onder het motto: ’Dat zouden meer mensen moeten doen’. Marja is een held.

#helpeenheldvooreenbaan


 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook een vrouw aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Bas Brinkman