#grotestappenheld

De toekomst van Jimmy begint vandaag!

Dell EMC helpt Jimmy aan zijn nieuwe baan. Door extra ondersteuning te financieren ondersteunt Dell EMC hem om het beste uit zijn nieuwe baan te halen.  

“Jimmy had veel ideeën maar wist niet zo goed hoe hij deze waar kon maken. Wie helpt je daarbij en welke stappen moet je zetten? Als bescheiden jongen weet hij goed wat hij wil en handelt hij zijn eigen zaken netjes af. Zoekend naar de weg naar zijn doel, kwam hij erachter dat stilstaan betekent dat je steeds verder achterop komt te liggen.

Jimmy is bij Building Better People gekomen om nieuwe ervaringen op te doen en in het gezelschap van eigen leeftijdsgenoten te zijn. Het plezier is van zijn gezicht af te lezen en hij zet zich enorm in om aan zijn toekomst te werken. Een man met een plan. Jimmy wil namelijk graag toezichthouder worden! Hij vond het razend spannend om voor de eerste keer stage te lopen. Gelukkig heeft hij dit met vlag en wimpel doorstaan en kan nu aan de slag!”

“Ook thuis zien ze dat Jimmy grote stappen aan het maken is, met zijn nieuwe baan in zicht. Jimmy weet nu waar hij zijn energie en plezier uit wil en kan halen.”

Naomi.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

building better people.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!