#groeneheld

Tijs groet in het groen!

Van nog grotere waarde zijn voor zijn werkgever. Daar is het Tijs om te doen! Met een BBL opleiding Boomteelt is Tijs straks nog beter in staat om zich verder te ontwikkelen. Het Power Certificaat van Afa Dispensing maakt deze unieke kans mogelijk!

“Tijs is een slimme, vriendelijke jongeman en werkt als oogstmedewerker binnen een mooie boomkwekerij. Ook behoort het sorteren van de oogst tot zijn werkzaamheden. Hij heeft het naar zijn zin op het werk en zowel Tijs als zijn werkgever willen graag dat hij beroepsvaardigheden uitbreidt en dat hij daardoor een nog grotere meerwaarde wordt voor het bedrijf. Dit is enorm belangrijk voor de toekomst van Tijs.

Daarom is Tijs hiervoor begonnen met de BBL opleiding Boomteelt. Hij vindt de opleiding interessant en samen met de werkgever en school is besproken welke richting Tijs op kan gaan.

Een spannende maar leuke periode voor Tijs: ‘Ik vind het heel leuk op school om nieuwe dingen te leren waardoor ik meer werkzaamheden kan gaan uitvoeren op het bedrijf. Daarom ben ik AFA Dispensing ontzettend dankbaar dat ze mij hierin willen steunen.”

Tijs.jpg

Power Certificaat

afa dispensing.jpg

Begeleiding

Work Sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!