De Maatschappelijke
Eredivisie

Betaald voetbal organisaties, waaronder Sparta, bewijzen als werkgever veel te kunnen betekenen voor mensen met een arbeidsbeperking. Een project waarmee duizend jongeren aan het werk gaan. Naast Sparta – waar dankzij de certificaten veel meer jongeren werk vinden dan anders mogelijk was – doen ook ADO Den Haag, Dordrecht en Telstar al mee. Certificaten worden ingezet voor begeleiding, ontwikkeling en de voorbereiding op vervolgstappen in de carrière.


Tientallen kandidaten gingen van start en zijn nu niet meer weg te denken bij hun club.
Initiatiefnemer Leids Inzet Collectief geeft jongeren een kans op werk en denkt daarbij vanuit de mogelijkheden die ze werkgevers bieden.
Werkgever Sparta, ADO Den Haag, Dordrecht, en Telstar. Vanuit maatschappelijk oogpunt zorgt de club voor werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Begeleider Connecting2U coacht en begeleidt de nieuwe collega’s.

Deze helden werken sportief!

Je draagt bij, je steunt elkaar en je werkt samen om beter te worden. Dat is een mooie en ook succesvolle manier van werken.
— Louis van Gaal

 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help ook jij een vrouw aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!