#vriendelijkeheld

Opleiding helpt Suyiennara verder!

Suyiennara als collega is een uiterst vriendelijke en aangename dame om mee te werken. Betrouwbaar, zelfstandig en vooral ook toekomstgericht. Dit was een mooi proces om aan en in te werken met iemand die beter wil worden en daardoor ook haar grenzen opzoekt. Haar opleiding is onlosmakelijk verbonden met haar contract bij FC Dordrecht en Suyiennara heeft een herkansing nodig om haar opleiding af te kunnen ronden zodat ze kan blijven werken bij FC Dordrecht. Het certificaat van Insight maakt dit mogelijk.

Suyiennara aan het woord over haar nieuwe uitdaging: “Door bij FC Dordrecht te werken, groei ik. Van de organisatie heb ik het vertrouwen en de vrijheid gekregen om me te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Ik mag zijn wie ik ben en dat is voor mij altijd een moeilijk punt geweest, dit komt door de wijze waarop ik opgegroeid ben. Ik krijg bij FC Dordrecht de kans en de mogelijkheid om te bewijzen wat ik in me heb. Ik denk dat het voor anderen al duidelijk is over welke kwaliteiten ik beschik alleen ik moet het aan mezelf bewijzen en de setting waarop dat hier gefaciliteerd wordt helpt mij daar enorm bij.

Vertrouwen krijgen van en door andere mensen helpt mij om dit proces tot een goed einde te kunnen en mogen brengen. Mede daarom kan en wil ik mij ook maximaal inzetten voor de kans die ik hier gekregen heb.”

Alfonso.jpg

Power Certificaat

ICS.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!