#sportieveheld

Ronald woont in Den Haag en houdt erg van voetbal. Hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. De afgelopen jaren heeft hij hard aan zichzelf gewerkt en mede dankzij sporten heeft hij zichzelf weer op de rit gekregen. Nu is hij klaar om zich ook weer op de arbeidsmarkt te gaan ontwikkelen.

Dankzij het Power Certificaat van KEB Hana Bank is het mogelijk gemaakt dat Ronnie aan de slag kan bij ADO Den Haag; de ideale sportieve plek voor hem. Ado is een veilige omgeving om aan de slag te gaan, waar hij omringd wordt door gelijkgestemden en waar hij met een doelgerichte begeleiding kan werken aan zelfontplooiing.

De afgelopen tijd heeft hij al grote stappen gezet. Hij is zelfverzekerder en zelfbewuster geworden en dat alles met de hulp van intensieve begeleiding. Inmiddels is Ronnie ook een opleiding tot steward aan het volgen. Dit is iets wat hij best een beetje spannend vond van tevoren, maar het weerhoudt hem er niet van om door te zetten.

 

 

 

Ronald.jpg

Power Certificaat

logo KEB.png

Begeleiding

Ado-Den-Haag-logo.jpg

 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!