#enthousiasteheld

Michael is vlijmscherp en multi-inzetbaar

De functie als Algemeen Medewerker past Michael als een handschoen. Een harde werker, die met wat ondersteuning tot veel in staat is! De certificaten van Proact en SAP helpen hem om zich nog verder te ontwikkelen!

”Michael kon niet wachten om te beginnen als Algemeen Medewerker bij Sparta. Dat de facilitaire werkzaamheden af en toe om bikkelen vragen, is totaal geen probleem voor deze sportieve 26-jarige jongen uit Vlaardingen. Hij is niet vies van hard werken en bekijkt de situatie altijd positief.

Michael is goed met zijn handen, cognitief scherp en samen met zijn vlotte babbel maakt dat het hem zeer multifunctioneel! Hij vindt het ontzettend waardevol dat hij bij Sparta mag werken omdat hij snakt naar werkervaring. Begeleiding is daarom zeer gewenst vanuit verschillende kanten.

Mede dankzij de Power Certificaten van Proact en SAP kan Sparta dit hem bieden met zowel een jobcoach als twee betrokken werkbegeleiders. Samen gaan die hem helpen kritischer naar zichzelf te leren kijken om zo het potentieel wat er in hem zit er optimaal uit te halen!

Het helpt dat een werkbegeleider vroeger professioneel voetballer is geweest. Als rolmodel kan hij Michael extra stimuleren dromen te bewerkstelligen door jezelf altijd te blijven uitdagen.”

Project 'De maatschappelijke Eredivisie'

Niet alleen Michael is aan de slag bij Sparta. Naast Sparta – waar dankzij de certificaten veel meer jongeren werk vinden dan anders mogelijk was – doen ook ADO Den Haag, Dordrecht en Telstar al mee.

Michael.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!