#sportheld

Mark is een gemotiveerde, gedreven jongen die bereid is tot het uiterste te gaan om zijn doel te bereiken. Hij is 28 jaar en komt uit Den Haag. Sport is heel belangrijk voor hem en dus een sportieve werkplek als ADO Den Haag past perfect voor Mark om goed uit de verf te komen. Bij ADO krijgt Mark de kans om in een groep te kunnen functioneren. Het is een veilige omgeving om op professioneel vlak met zichzelf aan het werk te gaan, onder toeziend oog van begeleiding. En binnen deze groep heeft iedereen zijn eigen verhaal en ontwikkelingspunten.

Met behulp van de Power Certificaat van SER en Deutsche Bank kan Mark de intensieve begeleiding krijgen die hij nodig heeft en waardoor hij hopelijk zijn doelen kan behalen. Twee keer per week gaat Mark eerst ‘s ochtends lekker sporten en vervolgens pakt hij de fiets naar het stadion. Deze flexibiliteit in zijn werkdag maakt het voor Mark mogelijk om optimaal te kunnen functioneren. Zijn uiteindelijke doel is om uiteindelijk weer een opleiding te gaan volgen, het liefst in de ICT. Maar vooralsnog gaat Mark elke dag met veel plezier naar zijn werk!

 

 

 

 

Foto Mark.jpg

Power Certificaat

SER_Logo_ZZP.jpg

Begeleiding

Ado-Den-Haag-logo.jpg

 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!