#onschatbareheld

Gitte met haar energie en enthousiasme van onschatbare waarde

Met enorm veel energie en enthousiasme laat Gitte dagelijks zien van onschatbare waarde te zijn voor het team van De Betrokken Spartaan. Om het maximale uit zichzelf te halen is wat extra begeleiding van groot belang. Met het Power Certificaat van mevrouw de Ridder wordt daar invulling aan gegeven!

“Gitte is een geweldige aanwinst voor Sparta en heeft laten zien dat ze hard kan werken. Haar positieve houding zorgt ook voor een positieve uitwerking op haar collega’s. Ze maakt een onuitwisbare indruk en haalt elke dag het maximale uit zichzelf en haar omgeving.

Ze is ambitieus, en ook daarom zit ze perfect op haar plek bij Sparta! De Betrokken Spartaan kan haar in de toekomst mooie kansen bieden bij één van de sponsoren van Sparta Rotterdam. Een mooi vooruitzicht.

Tot die tijd blijft zij dankzij het Power Certificaat van mevrouw de Ridder en twee oud spelers van Sparta Rotterdam, die haar op de werkvloer begeleiden, werken aan haar kwaliteiten. Een unieke mogelijkheid om nog verder te groeien in haar werk, nieuwe ervaringen op te doen en hoe dan ook een super toekomst tegemoet te gaan!”

Gitte.jpg

Power Certificaat

MVR. de Ridder.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!