#kokheld

Michel is de nieuwe kok van FC Dordrecht

Door de certificaten van Springer en Pro-Ventures kan Michel doen waar hij goed in is. Met een arbeidscontract kan Michel werken en heerlijke gerechten op tafel zetten.

“Michel is 23 jaar, komt uit Dordrecht en heeft een passie voor koken. Hij woont zelfstandig maar krijgt daarbij nog wel de nodige hulp. Door een moeilijke periode uit het verleden was het lastig voor hem om een geschikte werkplek te vinden. Ook komt hij het best tot zijn recht in een kleine werkomgeving.

Met zijn opleiding, arbeidsverleden en passie is hij opzoek naar een geschikte baan in de keuken. Michel is een praktijkman en leren uit boeken is niets voor hem.

Bij FC Dordrecht heeft Michel de kans gekregen waar hij zo naar op zoek was. Onder begeleiding van een ervaren kok verzorgt hij diners voor sponsoren in de business lounge of smeert hij de broodjes voor de spelers van het eerste team.”

Michel.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!