#gastheerheld

Richard heeft tot op heden nog nooit het gevoel gehad zich thuis te voelen op een werkplek. Hij is 28 jaar komt uit Zoetermeer en is een zeer gemotiveerde en enthousiaste jongen,.

Dankzij het Power Certificaat van KAS Bank en Deutsche Bank krijgt Richard de mogelijkheid om bij ADO Den Haag aan de slag te kunnen. Door het project bij ADO waar Richard aan deel kan nemen, heeft hij veel meer zelfvertrouwen gekregen en is hij in staat zelfstandig te werken.

Hij bloeit hier helemaal op en is erachter gekomen dat hij graag de horeca in wil. Inmiddels is hij zelfs bezig aan een opleiding tot gastheer. Dit is iets waar hij voorheen alleen maar van kon dromen en het mooie is dat hij deze studie ook direct bij ADO in de praktijk kan brengen. Dankzij deze certificaten krijgt Richard de mogelijkheid zijn dromen waar te maken. 

 

 

Foto Richard.jpg

Power Certificaat

LOGO 2KL VERLOOP CMYK 1080.jpg
Deutsche Bank.png

Begeleiding

Ado-Den-Haag-logo.jpg

 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!