#stewardheld

Alvin is een echte ADO fan. In het verleden heeft hij moeite gehad met het vinden van structuur en het vinden van een een geschikte werkplek. Hij woont in Den Haag met zijn vriendin en zoon.

Door het Power Certificaat van Werkgeversverening Banken en Xerox kon hij bij ADO Den Haag terecht. Hij vindt het fantastisch dat hij zijn dag door kan brengen op de plek waar hij het liefste is. Alvin is steward in het stadion en dat is een belangrijke taak tijdens wedstrijddagen. ADO Den Haag hecht veel waarde aan een veilige omgeving voor de supporters tijdens thuis- en uitwedstrijden. Naast professionele beveiligers beschikt ADO over een stewardorganisatie die een belangrijke rol speelt in de veiligheidsbeleving van haar bezoekers. Als steward zie je er op toe dat regels/voorschriften worden nageleefd, onregelmatigheden tijdig worden onderkend en je dat je altijd op een klantvriendelijke manier handelt.

Sinds zijn start zie je dat Alvin gegroeid is. Hij loopt weer met borst vooruit en krijgt zijn zelfvertrouwen terug. Hij geeft ook aan, dat zijn kinderen sinds lange tijd weer trots op hem zijn. Boven alles is Alvin ontzettend blij dat hij weer structuur in zijn leven heeft gevonden. En dat hij bij ADO in een vertrouwde omgeving kan werken aan zijn ontwikkeling.

 

 

 

Foto alvin.jpg

Power Certificaat

Werkgeversvereniging Banken.png
Xerox.png

Begeleiding

Ado-Den-Haag-logo.jpg

 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!