#volwassenheld

‘Gregory is op de goede weg naar volwassenheid’

Gregory is nu 20 jaar en heeft echt zin in het volwassen worden. Hij is blij dat zijn jobcoach van de gemeente en bij Sparta hem de kans hebben gegeven zich te bewijzen voor het contract dat hij gaat krijgen. Het Power Certificaat van Argenta heeft Gregory een ontzettende boost gegeven. Het geeft hem zelfvertrouwen om in het werkende leven te zitten en op de goede weg te zijn naar volwassenheid.

Hij woont nog bij zijn vader, maar ziet een eigen huis al voor zich. Een andere droom is om later een bedrijf te runnen. Het liefst in de game-industrie want dat is één van zijn hobby’s, net als krachttraining (fitness).

Gregory is als hij zich eenmaal thuis voelt, een jongen die makkelijk communiceert. Zelf wil hij leren meer initiatief te tonen en te anticiperen op situaties. Die discipline denkt hij bij Sparta te kunnen ontwikkelen en daar zal de jobcoach extra op letten en begeleiden. Naast deze jobcoach en twee werkbegeleiders is Theo, zijn 39-jarige collega bij Sparta, een echt rolmodel. “Die weet van alles wat en is zo flexibel dat hij meerdere dingen tegelijk kan. Ik ga er alles aan doen om daar in de buurt te komen”!

 

Foto Gregory PC.jpg

Power Certificaat

logo argenta.jpg

Begeleiding

logo diversiteitshuis.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!