"Elke held heeft zijn eigen verhaal"

Wellicht ben je ze al tegengekomen: onze Everyday Heroes billboards. In samenwerking met de Lucille Werner Foundation zijn we een campagne gestart om op eigenzinnige manier aandacht te vragen voor een inclusieve arbeidsmarkt. Tijdens de campagne wordt er gewerkt met tegenstellingen om aandacht te krijgen voor mensen met een arbeidsbeperking. De billboards hingen o.a. in Amsterdam, Haarlem en Hilversum.

Fotografie Bastiaan Aalbersberg

Fotografie Bastiaan Aalbersberg

Naast een hoop aandacht voor de billboards, gingen deze maand ook weer zes topvrouwen aan de slag. Deze verhalen laten wederom zien hoe ontzettend belangrijk jullie bijdrage is!

Met het Power Certificaat van Marry de Gaay Fortman van Houthoff is Cindy een gelukkiger mens door de orthopedische schoenen die ze aan kon schaffen en het certificaat van Dragi Dimitrijevic van ABN-AMRO helpt Diana verder om chef-kok te worden. Ook Molly verdiende een nieuw contract als kok met hulp van Alexandra Schaapveld. Angeline Kierkels van Meerlanden zorgt ervoor dat Sofiya haar werk in de keuken interessanter en kwalitatiever kan gaan vinden. Seleske wilde niets liever dan beauty- en nail styliste worden, iets dat dankzij het certificaat van Bianca Tetteroo werkelijkheid wordt. En tot slot Bobby die met haar steunzolen nog veel meer uit haar carrière kan halen. Het certificaat van Marguerite Soeteman-Reijnen van Aon maakte het verschil.

Nog meer succesverhalen en informatie, ook over de actie ‘100 banen in drie maanden’, vind je op onze website: www.everydayheroes.com. En natuurlijk nodigen we je van harte uit om óók een topvrouw aan het werk te helpen.

Meer informatie vind je hier: www.everydayheroes.com/projecten/topvrouwen

 


Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo snel mogelijk aan een baan. Heel laagdrempelig, heel simpel.