Hoe een CAO kan bijdragen...

Groot succes!

Een CAO gaat niet alleen over een salarisgroei, verlofdagen, eventuele opleidingen, etc. Een CAO gaat ook over inclusie en hoe je iedereen mee kunt laten doen.

De afgelopen jaren hebben Werkgeversvereniging Banken laten zien dat je met succes mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunt laten doen. Samen met de CNV Vakmensen, FNV Finance en De Unie is er met de Werkgeversorganisatie Banken wederom een overeenstemming bereikt om de komende jaren opnieuw Power Certificaten op te nemen; om zo nog meer mensen aan het werk te helpen.

Diversiteit

In de CAO Banken 2019-2020 is Everyday Heroes toegevoegd onder het kopje diversiteit. Hierdoor dragen we bij aan de Charter Diversiteit; het serieus inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. En we besteden specifiek aandacht voor culturele diversiteit.

De afgelopen jaren hebben we al tientallen mensen zijn aan het werk geholpen! En dat beloven we de komende jaren weer te doen.

Hierbij de link naar de CAO Banken waar alles te lezen is.


Knipsel 2.PNG

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken.
We horen graag van je!