Extra banen in de regio

RVR22789 foto stroomopwaarts.jpg

Partners

Vooruitstrevende aanpak

Stroomopwaarts, verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet in de Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, steunt inwoners die (tijdelijk) niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Daarbij staan eigen kracht en deelname aan de samenleving voorop en is het vinden van betaald werk het eerste doel. Ondernemers kunnen sociaal ondernemen met Stroomopwaarts. Met de aanschaf van Power Certificaten wordt bovendien invulling gegeven aan Social Return (SROI) verplichtingen.

Ook in jouw gemeente

Steeds meer gemeenten laten bedrijven in de regio participeren in een inclusieve regio. De Power Certificaten die door deze werkgevers beschikbaar worden gesteld, maken voor inwoners het verschil tussen ‘niet mee kunnen doen’ en ‘volwaardig meedoen in de regio’.

Drie voordelen

  1. Effectieve invulling van Social Return verplichtingen (SROI
  2. Iedereen de mogelijkheid om bij te dragen aan een inclusieve regio
  3. Extra budget om werkgevers en kandidaten extra mogelijkheden te bieden

De regio in het nieuws


“Er ligt een grote uitdaging om samen met alle medewerkers en partners een nieuwe organisatie te bouwen. De dienstverlening aan de inwoners en ondernemers van de drie gemeenten staat voor mij centraal, evenals de ontwikkeling van de medewerkers. Ik geloof in de kracht van samenwerking en wil de relatie met de partners uitbouwen. Wij willen toegevoegde waarde bieden aan ondernemers en aan onze inwoners die een extra steuntje nodig hebben.”

- Desirée Curfs, Directeur Stroomopwaarts

beeld desiree curfs.JPG

Everyday Heroes verbindt: In2Work directeur Marco Wins heeft samen met Stroomopwaarts  succes geboekt en daarbij zeven mensen aan het werk gekregen. In2Work helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die met goede begeleiding hun talenten kunnen ontwikkelen.
 

"Mensen maar ook teams leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen en dan hun groei te zien, is het mooiste dat er is".

- Marco Wins, Directeur In2Work

Marco Wins, directeur In2Work

Aan de slag 

aldair.jpg

#spartaanheld

Veerhaven Assuradeuren draagt met een certificaat bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken

jeremy.jpg

#nieuwsgierigheld

Door de inzet van Veerhaven Assuradeuren krijgt Jeremy de begeleiding die hij nodig heeft om zijn dromen achterna te gaan. Met deze begeleiding leert hij en wordt hij klaargestoomd voor de toekomst.

Rinaishelo.jpg

#stappenzetheld

 Met de financiële ondersteuning van Veerhaven Assuradeuren kan Rinaishelo aan het werk bij een werkgever die bij hem past. Door passende ondersteuning zal hij uitblinken in zijn werk.

Marc.jpg

#gemotiveerdeheld

“Marc is een Rotterdamse jongeman met een passie voor darten. In zijn sollicitatiegesprek met Sparta Rotterdam heeft hij direct een enorm gemotiveerde indruk achtergelaten en gaf hij aan volledig voor zijn kans bij de voetbalclub te willen gaan.


 

Wat kun jij doen?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!