#cijferheld

Jelle werkt al even op de financiële administratie bij dezelfde werkgever en hij vindt zijn werk erg leuk, vooral omdat hij graag met cijfers werkt. Soms zijn er wel nog wat moeilijke situaties waar hij tegenaan loopt op het werk. Om zicht te krijgen op een vast contract, is er besloten dat Jelle eerst actief met deze situaties aan de slag gaat.

Dankzij het Power Certificaat van de MUFG Bank kan Jelle de trainingen van ‘Brug naar Werk’ volgen. Hier worden verschillende werksituaties besproken en leert hij hoe hij zaken het beste aan kan pakken, bijvoorbeeld hoe hij om kan gaan met kritiek. Omdat Jelle al ruime tijd werkervaring heeft, kan hij veel voorbeelden uit de praktijk aandragen. Dit is ook heel leerzaam voor zijn mede-kandidaten, want ze kunnen samen sparren over bepaalde zaken en dat is een fijne wisselwerking.

Jelle heeft al een mooie vooruitgang laten zien en dat vaste contract ligt op hem te wachten. Sinds kort woont hij zelfstandig en dit bevalt hem erg goed. Naast zijn werk is hij graag bezig met verschillende sporten, muziek luisteren en gamen en ondertussen gaat hij de komende periode verder met de trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

 

 

  

Foto+Jelle+%281%29.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!