#zelfverzekerdeheld

Jason wil dolgraag een vaste baan en zelfverzekerder worden bij het metaalverwerkingsbedrijf waar hij momenteel werkervaring opdoet. Hij doet hier allerlei hand- en spandiensten en dat doet hij met veel plezier. Graag zou hij zijn vaardigheden willen uitbreiden. En ook zijn er een aantal punten die verbeterd moeten worden voordat Jason een betaalde baan binnen het bedrijf kan krijgen.

Via zijn jobcoach is Jason daarom bij ‘Brug naar Werk trainingen’ terecht gekomen. Met deze erkende training hoopt hij meer inzicht in zichzelf te krijgen. Ook leert hij hoe hij iets bespreekbaar kan maken met zijn werkgever of collega’s. Hoe hij het beste om kan gaan met kritiek en wat hierbij een juiste houding is. Door deze zaken in de trainingsgroep te oefenen met rollenspellen wordt het makkelijker om dit op de werkplek ook op de juiste manier te doen. Een mooie bijkomstigheid zijn de sociale contacten met de rest van de groep die Jason hier ook aan over houdt.

Dankzij het Power Certificaat van de KBC Bank is het nu voor Jason mogelijk gemaakt mee te kunnen doen met deze training. De komende periode gaat hij verder met de trainingen om zo de werkervaringsplek om te zetten in een betaalde baan. Jason is de KBC Bank enorm dankbaar dat hij deze kans heeft gekregen en voelt zich nu al een stuk zelfverzekerder. 

  

Foto%2BJason%2B%25283%2529.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!