#stoereheld

Rick heeft een opleiding tot automonteur afgerond en is toch met veel omwegen terecht gekomen in de logistiek. Echter de interesse voor auto’s is al die jaren gebleven, dus heeft hij hard zijn best gedaan om alsnog bij een autobedrijf aan de slag te kunnen gaan. Erg blij was hij toen hij mocht starten met een proefplaatsing bij een autobedrijf als ‘car cleaner’! Hij heeft het erg naar zijn zin en vindt het heerlijk om buiten te werken en fysiek bezig te zijn. Dit zorgt voor afleiding en het helpt Rick om niet te veel te piekeren. Ook sporten helpt hem om zich minder druk te maken. Vanuit het werk gaat hij regelmatig direct door naar de sportschool.

Om een contract te krijgen van deze werkgever heeft Rick nog wel verbeterpunten gekregen. Deze leerpunten liggen rondom zijn houding. Zijn stoere houding zorgen ervoor dat hij ongeïnteresseerd overkomt, terwijl hij dit niet zo bedoeld. Ook Rick zelf wil graag leren hoe hij zijn houding kan aanpassen en hij heeft nog wat punten waar hij aan moet werken. Dat zijn recht op staan of zitten en netjes communiceren bij het vragen of bespreekbaar maken van zaken bij de werkgever of collega’s en het rustig blijven bij het krijgen van kritiek.

Samen met zijn jobcoach zijn ze op zoek gegaan naar een juiste training om deze punten aan te pakken en dankzij het Power Certificaat van SG Bank kan hij actief aan de slag gaan met diverse opdrachten en praktische oefeningen.

De werkgever is enthousiast hoe de ‘Brug naar Werk’ training verloopt en is voornemend Rick een contract aan te bieden. Maar wat ook belangrijk is voor Rick, is dat hij moeilijke situaties niet meer uit de weg gaat en zijn houding aan kan passen. Ook heeft hij nieuwe contacten gemaakt en hoopt met deze trainingen zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen.

 


  

Foto Rick (1).jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!