Succes van afgelopen week!

#motorheld

Bert doet er alles om een juiste balans te creëren op werk- en privégebied, vooral ook om uitval op werk te voorkomen.

Al enige tijd werkt Bert als magazijnmedewerker bij een groothandel ‘Wildkamp’ voor 24 uur per week. Bert heeft moeite om orde te creëren in zijn gevoelens en gedachten. ‘s Ochtends begint hij al om 7.30 uur met werken en het liefst gaat hij met de motor, want dat is zijn passie en tevens een goede uitlaatklep. Hij vindt het heerlijk om te toeren door het Belgisch-Limburgse-Duitse landschap. Zo kan hij al even zijn hoofd leegmaken. Hij woont sinds een jaar op zichzelf en dit heeft veel impact op zijn functioneren en welbevinden. Zijn werk is er onder gaan leiden; er zijn aandachtspunten naar voren gekomen die niet voldoende ontwikkeld zijn.

Daarom is hij in overleg met zijn werkgever opzoek gegaan naar mogelijkheden om balans te vinden, werk en privé. Hij vond de training ‘Brug naar Werk’. Door deze erkende training krijgt hij handvatten aangereikt die hij vooral op het werk en ook privé kan gebruiken.De trainingen zijn er om Bert te stimuleren zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo hoopt hij zekerder te worden op het gebied van communiceren, kritiek krijgen en geven en inzicht te krijgen in zijn sterke en zwakke eigenschappen. Bert krijgt tools, hoe hij deze thema’s het beste aan kan pakken en vervolgens worden ze geoefend in rollenspellen. Wat voor Bert weer een meerwaarde is, want hij is ook zoekende naar sociale contacten.

Dankzij het Power Certificaat van Insight kan Bert deze training gaan volgen. Bert is blij dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen en zo straks datgene wat hij leert, toe te kunnen passen op zijn werk.

Foto Bert.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!