#motorheld

Bert vindt het heerlijk om te toeren door het Belgisch-Limburgse-Duitse landschap, zo kan hij even zijn hoofd leegmaken. Het liefst gaat hij met de motor, want dat is zijn passie en uitlaatklep. Hij woont sinds een jaar op zichzelf en dit heeft veel impact op zijn functioneren en welbevinden. Al enige tijd werkt Bert als magazijnmedewerker bij een groothandel voor 24 uur per week en ook hier heeft hij moeite om orde te creëren in zijn gevoelens en gedachten.

Alles doet hij eraan om een juiste balans te creëren op werk- en privégebied en om uitval te voorkomen. Daarom is hij opzoek gegaan naar mogelijkheden die voor hem passend zijn en vond de training ‘Brug naar Werk’. Door deze training krijgt hij handvatten aangereikt die hij op het werk kan gebruiken. Hier leert hij om te gaan met kritiek, inzicht te krijgen in zijn sterke en zwakke eigenschappen en het ontwikkelen van vaardigheden en competenties. Deze worden vervolgens geoefend in rollenspellen en door in een groep te werken, kun je mooi ervaringen met elkaar delen. Wat voor Bert zeker een meerwaarde is, want hij is ook zoekende naar sociale contacten.

Dankzij het Power Certificaat van Insight kan Bert deze training gaan volgen. Bert is blij dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen. Zo hoopt hij straks datgene wat hij leert, toe te kunnen passen op zijn werk en nog vele jaren bij deze groothandel te kunnen blijven werken.

 

 

Foto Bert.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!