Proact werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt

Bij Proact werkt men dagelijks aan diversiteit en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij kijken we hoe het bedrijf een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Proact vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen krijgen, meer variatie in het aanbod van banen en meer mogelijkheid om een werk te vinden, dat echt past en waar ze zich in kunnen ontwikkelen. Dat doen ze in de eigen organisatie, maar ook daarbuiten.


Proact werkt samen met Everyday Heroes

Proact steunt Everyday Heroes in hun werk om meer en betere banen binnen het bereik van mensen met een afstand tot werk te brengen. Dat doen ze in het kader van hun MVO-activiteiten. Met de financiële steun van Proact helpen ze de kandidaten om laatste obstakels weg te nemen op zoek naar zinvol werk, waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Zo helpt Proact bedrijven en de samenleving aan een nóg kleurrijker palet. Want diversiteit is gezond en als meer mensen nog beter kunnen meedoen worden we allemaal veerkrachtiger.

EverydayHeroes_LOGO_cropped.png

Proact.png

“Het is belangrijk om in deze maatschappij bij te kunnen dragen aan doelen van mensen die initieel voor hun onhaalbaar leken om zich zo weer gewaardeerd te voelen op de arbeidsmarkt.

 #the future belongs to the brave.”

Sander Dekker, Business Unit Director Europe West

Sander Dekker, Business Unit Director Europe West