#achterhetstuurheld

Thomas gaat zijn droom achterna met een rijbewijs C op zak!

Proact draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Al geruime tijd laat Thomas zien een betrouwbare hardwerkende werknemer te zijn. Om een volgende stap te zetten is echter iets extra’s nodig. Met behulp van het Power Certificaat van Proact en de begeleiding van Middin gaat Thomas nu starten met zijn rijbewijs C inclusief code 95, zodat hij zich verder door kan ontwikkelen bij Bezemer Filling in Bergschenhoek.

Er gaat daarmee een grote wens in vervulling: hij wil niets liever dan, net als zijn onlangs overleden vader, vrachtwagenchauffeur worden. Thomas heeft hier hard voor gespaard, maar had een laatste steuntje in de rug nodig om het volledige bedrag te kunnen betalen.

Zo versterkt Thomas zijn plek op de arbeidsmarkt en kan hij zich met een duurzaam dienstverband bij Bezemer Filling verder in zijn werk ontwikkelen!”

Thomas.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

middin.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!