#mboheld

Al op jonge leeftijd helpt Ali mee in de keuken van het restaurant van zijn oom. Daar is zijn passie voor het koks-vak ontstaan. Hij is 18 jaar en hij wil graag meer leren en zich ontwikkelen om uiteindelijk in een luxe restaurant te kunnen werken.

Vorig jaar heeft Ali de opleiding keuken-assistent afgerond met een prachtig eindcijfer. Vervolgens is hij stage gaan lopen. Eerst heeft bij leerwerk-bedrijf Amsterdam Zuidoost gewerkt en daarna bij een Doner Kebabzaak. Hier heeft hij veel werkervaring opgedaan in de keuken. Zijn docenten en werkbegeleiders zijn zeer over hem te spreken: “Ali is een echt keuken-talent!” sprak één van de docenten enthousiast. Bovendien werkt Ali hard en is hij heel precies in het doen van zijn werkzaamheden. Toch wil wel graag nog veel meer leren over het werken in de keuken. Daarbij vindt hij het lastig om met feedback om te gaan en hulp te vragen aan chefs en collega’s. Ali heeft een jobcoach die hem helpt met deze communicatie.

Dankzij het Power Certificaat van Proact kan Ali deelnemen aan de Robert Kranenborg Academie. Hierdoor komt zijn droom om met twee bekende chefs te werken in vervulling. Hij hoopt zo nog beter te worden in het vak en zijn MBO niveau 2 diploma te kunnen halen. Ali is gedreven om te slagen voor deze opleiding, zodat hij in de toekomst in het luxe restaurant kan werken.

 

 

 

 

 

IMG_0113.jpeg

Power Certificaat

Begeleiding

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!