#vechtendeheld

Jolande vecht voor haar toekomst en die van haar kind

Proact biedt Jolande met een certificaat de kans om haar leven opnieuw op te bouwen, met een opleiding, een baan en een mooie toekomst.

“Jolande heeft een kind van 8 jaar. Ze heeft een rottijd achter de rug, zowel relationeel als financieel. Maar ze vecht zich nu terug. Voor zichzelf én voor haar kind. Natuurlijk heeft ze haar hoofd nog vol van de huidige problemen, maar de eerste stappen zijn gezet.

Jolande is een intelligente vrouw en stichting Building Better People helpt haar op diverse vlakken. O.a. ook met de schulden die ze heeft opgebouwd. Sporten, de opleiding tot Toezichthouder en een nieuwe baan betekenen voor haar werken aan haar zelfvertrouwen en het vertrouwen in mensen.

Kleine stapjes. En soms is het een stapje terug, maar steeds minder. Een baan als Toezichthouder is zeker niet haar eindstation. Dit is de eerste stap op weg naar een mooie toekomst, mogelijk gemaakt met het certificaat van Proact.”

Jolande.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

building better people.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!