#voertuigheld

Zo zie je maar: dat je met hard werken en een wil, veel kan bereiken.

Patrick heeft een Wajong uitkering en is via zijn jobcoach bij WTL Europe terechtgekomen. Hier is hij begonnen als manusje van alles, namelijk als medewerker/ bijrijder reiniging. Hij heeft veel moeite met concentreren en leren gaat dus moeilijk. Hierdoor vallen theoretische opleidingen af. Patrick zal dus vanuit de praktijk moeten leren, maar hij is een hardwerkende jongen, hij is snel en hij wil graag.

Al snel kwam Patrick als bijrijder bij WTL Europe op de techniek wagen. En hij heeft zich ontwikkeld als handige monteur die alles wil leren. En dus ontstond gaandeweg zijn wens om zelfstandig op pad te kunnen als chauffeur/monteur. Alleen hiervoor heeft hij wel zijn vrachtwagenrijbewijs en code 95 nodig.

WTL Europe ziet veel in Patrick en ze willen hem deze kans geven. Met extra begeleiding op het gebied van de theorielessen en examens, zijn ze nu bezig om Patrick zijn rijbewijs te laten halen. De theoretische leerweg is voor Patrick best lastig, maar door de examens mondeling te doen, moet het hem lukken.

Dankzij het Power Certificaat van Proact is het mogelijk om Patrick deze begeleiding en mondelinge examens aan te bieden en het ziet ernaar uit dat hij binnenkort met een techniek-voertuig van WTL Europe op pad kan om zoveel mogelijk klanten blij te maken met zijn goede werk en servicegerichte instelling.

 

 

 

 

 

wtl+europe.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

image001 (38).jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!